Minne för livet =D

Vi har precis bokat en resa till Jersey i England tillsammans, det kommer bli så kul! Det är svårt att inte längta ;)

Vi kommer åka den 8 juli 2010 ifrån Stockholm Arlanda. Exakt när planet går vet vi inte än utan det får vi information om senare. Vi kommer först flyga till Paris i Frankrike där vi kommer sova i två nätter. Ena dagen kommer vi gå på Disneyland Paris och den andra kommer vi att shoppa och bara mysa i Paris! Vi kommer bo på hotell där men vilket vet vi inte heller ;)

När vi vart där i två nätter tar vi båt ut till en av Englands öar: Jersey. När vi kommer fram dit så hämtar våran värdfamilj oss där. Så vi kommer alltså bo hos en värdfamilj i 3 veckor. Det kommer bli spännande men också otroligt kul och lärorikt!

Sen kommer vi under tre veckor gå i skolan och plugga Engelska. ca 180 minuter varje dag inkl. raster. På vår fritid kommer vi bada,shoppa och ha kul. Tror vi kommer åka en dag till London med rundtur och shopping!! :D

Sen åker vi hem den 28 juli 2010 :/
Men detta kommer bli ett minne för livet och vi kommer ha så kul tillsammans! Nedräkningen börjar ju redan nu och vi längtar ihjäl oss!

Nu blir det till att sitta i timmar och planera allt in i minsta detalj. Vad ska vi packa, hur mycket pengar ska vi ha med, vad ska vi shoppa, hur kommer det bli? Osv osv!

Kramar från Linnea och Jennifer<3
Jersey Round Island Walking Holidays


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0