Minne för livet men inte Jersey

Vi ska inte till Jersey för de va typ fullt, men vi ska fortfarande åka på vår resa men nu istället till Torquay som är en känd turist ort dit många britter brukar åka och så har de palmer där :P

Vi kunde tyvärr inte åka till Disneylad heller men vi får åka till London och shoppa istället! :D

Vi åker den 13 Juli och kommer hem den 2 Augusti.

Kramar Linnea och Jennifer<3

Visste ni att...



Här får ni några : visste ni att... om Linnea! Mohaha läs och njut ;)

Visste ni att....


1. ......
Linnea föddes 1 november 1995 och hon är det yngsta barnet!

2. ...... Linnea gillar inte att sova borta hos någon annan :/

3. ...... Linnea skrattar åt allt och alla och en gång skrattade hon så mkt så hon spräckte läppen och började blöda!

4. ...... Linnea har aldrig haft en bättre kompis än Jennifer :D

5. ...... Linnea älskar att foto, speciellt sig själv XP ;)

Mohaha här var några hemlisar om Linnea!

/Jennifer<3

Förlåt



Ville bara säga att jag lever! Jag och Linnea ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men det ska vi ändra på! Hörs senare, puss<3


/Jennifer


Linnea är Kung fu



Haha ;) Nu har det blivit många filmer ikväll^^ Men jag hoppas ni kollar på filmerna och gillar de? :) Och snälla....ignorera min sång XD Haha ;)<3

Min sång av Jennifer



Förut när jag och Linnea skrev till varandra på msn spelade jag in ett röstklipp och sjöng "Jennifer is the best, fuck the rest yeeeay" och nu filmade vi det när båda sjöng ;)

Har massor av filmer på lager! Vill ni se meeeera?;D<3

Kram Jennifer<3

Linnea mobbar Jennifer




Hahahahahaha omg! ;D

Minne för livet =D

Vi har precis bokat en resa till Jersey i England tillsammans, det kommer bli så kul! Det är svårt att inte längta ;)

Vi kommer åka den 8 juli 2010 ifrån Stockholm Arlanda. Exakt när planet går vet vi inte än utan det får vi information om senare. Vi kommer först flyga till Paris i Frankrike där vi kommer sova i två nätter. Ena dagen kommer vi gå på Disneyland Paris och den andra kommer vi att shoppa och bara mysa i Paris! Vi kommer bo på hotell där men vilket vet vi inte heller ;)

När vi vart där i två nätter tar vi båt ut till en av Englands öar: Jersey. När vi kommer fram dit så hämtar våran värdfamilj oss där. Så vi kommer alltså bo hos en värdfamilj i 3 veckor. Det kommer bli spännande men också otroligt kul och lärorikt!

Sen kommer vi under tre veckor gå i skolan och plugga Engelska. ca 180 minuter varje dag inkl. raster. På vår fritid kommer vi bada,shoppa och ha kul. Tror vi kommer åka en dag till London med rundtur och shopping!! :D

Sen åker vi hem den 28 juli 2010 :/
Men detta kommer bli ett minne för livet och vi kommer ha så kul tillsammans! Nedräkningen börjar ju redan nu och vi längtar ihjäl oss!

Nu blir det till att sitta i timmar och planera allt in i minsta detalj. Vad ska vi packa, hur mycket pengar ska vi ha med, vad ska vi shoppa, hur kommer det bli? Osv osv!

Kramar från Linnea och Jennifer<3
Jersey Round Island Walking Holidays


Linnea =)



Hej =)

Jag heter Linnea och är den andra som bloggar här =). Jag går liksom Jennifer i åttan på Björkvallsskolan men tyvärr inte i samma klass:/ På fritiden brukar jag vara med Jennifer eller någon av mina andra vänner, kolla på tv, dansa och gosa med min fina katt som jag kan lägga upp bild på senare =)

Bilder från 10/5-2010 #1


Foto: Linnea Modell: Jennifer

Foto: Jennifer Modell: Linnea

Foto: Linnea Modell: Jennifer

Här var några bilder
ifrån igår när jag och Linnea var :) Vi var ute nån timme och tog massa bilder och studsade studsmatta ;) Hahaha alltid lika galet som vanligt! ;)

Som alla ser
så har jag fixat lite på headern och koder och så, yeay me (y) Hoppas ni gillart? :)

Just nu håller jag och Linnea på å fixar lite saker över internet som vi berättar om senare! Det kommer bli ett minne för livet men mer än så säger jag inte!! :D<3

Kjam från Jennifer :)<3

Jennifer här^^



Hellu allihopa :)

Jennifer heter jag och är den ena som ska blogga på denna blogg tillsammans med Linnea :) Jag går i åttan i Björklinge och på fritiden är jag med Linnea och även andra vänner, går promenader med min hund Izor, shoppar,fotar och dansar! Mer än så händer inte riktigt på min vardag ;)

I denna blogg kommer du finna sjuka homevideosar,outfits,foton och även en hel del annat crazy! Måste dock varna er att jag och Linnea INTE är riktigt normala så känsliga tittare bör blunda under alla filmer och bilder ;)

Jag hoppas ni vill följa denna blogg i fortsättningen och att ni gillar våra sjuka videosar :)<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0